diumenge, de juny 05, 2005

Intel·lectuals, polítics i govern

L'AVUI va anunciar el dissabte 4 de juny (vegeu article de l'AVUI i la ressenya de tribunacatalana) que el secretari d'organització d'ERC, l'home de l'aparell d'esquerra, esdevindrà secretri general de la conselleria primera en substitució de Raimon Carrasco.

Raimon Carrasco és un home exquisit en tots els aspectes. Meticulós, educat i competent. En tot cas, i totes les fonts citades reconeixen la vàlua d'aquest descendent de Manuel Carrasco i Formiguera.

El relleu de Carrasco per Vendrell no deixa de ser una constatació del què ja és una tònica en la política:
rarament els intel·lectuals saben moure's per les entreanyes de la política, menys encara quan no coneixen el funcionament d'un partit polític i quan davant es troben una persona com Ernest Maragall, que ja duu unes quantes víctimes polítiques a les seves espatlles.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Certament, cadscú que es dediqui a fer el què sàpiga. Posar intel·lectuals en política davant de l'Ernest Maragall és com posar un caramel a la porta d'una escola.

10:14 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Keep up the good work Franz pants Nfl oakland raiders winter coats youth How does celebrex look coats leather stores Faucet pegasus Peeing desperation elevator Best real estate offices dolly parton coat of many colors Driveway brooms

9:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home