dilluns, de juny 27, 2005

Madí, Sellarès, Nadal, Tura...

David Madí va plegar del darrer govern de CiU perquè es van destapar certes irregularitats a l'hora de fotocopiar unes enquestes realitzades pel propi govern. Va costar que plegués, però va plegar. Ell encara manté que va ser un error i que no pretenia enganyar l'opinió pública. Però va plegar.

A Miquel Sellarès se li va atribuir un informe que el propi Miquel és incapaç de fer, per vergonya aliena, perquè a en Miquel li sobren neurones com per fer un informe molt més elaborat amb paper i llapis des del vàter. Però com que obscures filtracions el van assenyalar a ell, determinats sectors del govern els molestava i ja els anava bé que plegués, va plegar. Va assumir una responsabilitat que no era seva i va plegar.

A en Quim Nadal se li ensfonsa un metro, el dia després promet que no ha estat res i dos dies més tard evacua mig Carmel. Plega un pobre noi i dos dies més tard se'l recol·loca a una altra administració socialista. En Quim Nadal continua. El Carmel continua enfonsat. Ho cometava en Felip Puig en un article d'opinió.

Al Departament d'Interior es troben uns informes realitzats per uns paladins de la democràcia més orgànica, búlgara o de Nicaragua -del carrer Nicaragua, s'entén- en els quals es comenta com s'han de fer les purgues polítiques en el cos de mossos. Tampoc plega ningú, menys encara la consellera.

... l'altre dia van fer fora un company de la feina per no haver fet bé la seva feina... cobrava 1.000€ al mes i feia tres mesos que treballava. Si no feia bé la seva feina, van fer ben fet de fer-lo fora. L'administració no ha de ser el model d'honestedat i justícia que ha ser exemple per als privats?

5 Comments:

Blogger Salvador Grifell said...

Malauradament en aquest país no dimiteix pràcticament ningú, però encara menys els socialistes que s'aferren al poder com paparres.

2:15 p. m.  
Anonymous Anònim said...

En Sellarès és un mafiós impresentable que parla de corrupció i d'honestedat i és l'únic tio que rebia 200 milons de pessetes de la Diputació socialita i la Generalitat convergent pel xirigito del Centre de Documentació Política.

Es va fer un tip de parlar dels que anaven en cotxe oficial i lúnic que volia era pujar-s'hi ell.

Aquest país no farem res amb egolatres d'aquesta magnitud que parlen de transversalitat i nomé smiren per ells. Per ara és d'ERC, com que els altres dos ja li han vist el llautó!

Sort que Roma no paga als traïdors i ja va durar menys que un xupaxup a la porta d'un cole.

2:14 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP »

11:49 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Best regards from NY! »

7:21 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Enjoyed a lot! Chicco c1 travel system - blackberry bmw Hampton inn brentwood tn foot fetish Toshiba dvd players regional crack Waukegan divorce lawyers Viagra toronto Drain a breast cyst or have surgery allergy Air mattress size single Free website domains and hosting http://www.discount-meridia-8.info

11:42 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home