diumenge, d’octubre 29, 2006

Gràcies Antoni Soy

Per mi l’Antoni Soy és un dels blocaires mes respectats de la blocosfera, catosfera o com punyetes es digui. N'hi ha d'altres, però ell n'és un. Alcalde, professor d'economia de la UB, negociador de l'estatut, dirigent d'ERC... algú que dedica hores i feines a fer el món una mica millor cada dia i que, per les seves inacabables labors, cada dia s'apropa més al prototipus d'home renaixentista. Per això ha estat un massatge a la meva autoestima blocaire llegir a l’entrevista que li fa en Saül Gordillo (un altre dels blocaires de referència per a mi) el següent

Saül Gordillo: Recomani’m cinc blocs d’altres polítics.

Antoni Soy: No és el mateix “altres blocs polítics” que els “blocs d’altres polítics”. Jo prefereixo recomanar els “altres blocs polítics” que més m’interessen, tenint en compte el temps de que disposo per a seguir-los:

Moltes gràcies, doncs, Antoni Soy, per fer-me pujar l'autoestima. Gràcies també als altres vistants anònims i públics. Sense cap mena de dubte el seu, de bloc, també seria entre els meus cinc favorits.

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

És clar, en Soy només recomana els blocs de cinc fanàtics del tripartit. Així us anirà el dia 1, un desastre monumental per no escoltar la ciutadania lliure de la doctrina de les esquerres radicals.

9:05 p. m.  
Blogger RTM said...

No sé si en Carod o en Puigcercós estan pel tripartit. En Terricabras no ho tinc gaire clar... en Gordillo tampoc, i jo tampoc.

Pel què fa a l'Iceta, crec que ha dit que volia que el PSC governés sol. Tal com ha fet CiU.

Els qui no estan a favor del tripartit, en les entrevistes blocaires de'n Gordillo són en Ciurana (CiU), que només recomana blocs convergents, i en Sirera (PP), que només recomana blocs populars.

Menys demagògia i sectarisme amic, Que l'esquerra, com a mínim, és plural.

9:13 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Sempre amb el llenguatge de dretes i esquerres i oblidant-vos de Catalunya. Pobra Catalunya!

9:24 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Viu-Viu, no diguis que no saps els plans d'en Puigcercós, Carod, Iceta, Montilla & Company. No s'hi val a fer-se passar per innocent. No utilitzis paraules com "demagògia" i "sectarisme" quan aquestes paraules han perdut el seu valor quasi bé en la mateixa mesura que la paraula "equidistància".

10:04 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Per que no:)

2:24 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home