divendres, d’octubre 06, 2006

Una imatge val més que mil paraules


La imatge és d’ahir i és absolutament verídica. M’agradaria poder enllaçar l’entrevista a La Vanguardia, però des que la Creu de Sant Jordi sociovergent al periodisme independent ex-aequo amb Antonio Franco, Conde de Godó va renovar la pàgina web del seu diari, no hi trobo res. Per tant aquí va una captura escanejada.
Dues preguntes:
1.- Perquè el PP deu veure en CiU una mena d'esperança blanca?
2.- Piqué està més mort que viu?

5 Comments:

Blogger Marc Arza said...

Els populars s'ho miren tot amb el prisma espanyol de la lluita PSOE-PP i és per això que s'estimen més CiU que en Montilla.

El cert és que si fossin més intel.ligents veurien que el millor per ells és que guanyi en Montilla i en ZP no pugui comptar amb el suport "baratet" de'n Mas... però això ja seria demanar massa.

Nosaltres no podem prendre decisions mirant enfora per què Catalunya "no pot ser una sucursal".

Salut,
Marc

11:39 a. m.  
Blogger Papitu said...

...i després encara diuen que l'eix esquerres-dretes és un invent. Salut!

3:46 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Papitu,

1) CiU sempre s'ha presentat a les eleccions europees en coalició amb PSM-Nacionalistes de Mallorca (fent oposició a en Matas i el PP).

2) Les declaracions d'en Matas són la demostració evident que, fins-i-tot des del PP i un cop coneguda la negativa de CiU a pactar amb el PP, es veu que el PP a CAT no és res i no serveix de res.

3) En Matas analitza la política amb una perspectiva espanyola (no rasca bola en termes de sobiranisme).

4) El PP ha demostrat durant el debat de l'Estatut que és una extrema dreta mentidera. Han humiliat Catalunya. Per tant l'eix esquerra-dreta sí que té significat (o potser no veus que ICV ha fa un discurs d'extrema esquerra tot i que, després, són pijoprogres com la Mayol i en Xoan Saura?).

El PP s'ha guanyat a pols l'ostracisme i l'odi que tenen cap al PSOE els empeny a fer declaracions com en Matas ("que el PSOE pierda Catalunya" pensen). Francament, que en Matas es preocupi de casa seva i tant de bo el PSM passi la barrera electoral i els foti fora del govern de les Balears i Pitiüses.

Marc Ponts (Terrassa)

8:47 p. m.  
Anonymous Anònim said...

M'afegeixo al desig del Marc Ponts. De tota manera, al sí del PP, com que no tenen cap paper en les eleccions catalanes, hi ha dues posicions:
-La d'en Matas i el sector ABC, per entendre'ns, que vol que el seu rival electoral, el PSOE, es quedi amb una "región menos", perquè per a ells som això.
-La del sector talibà o pedrojotista, que vol que es reediti el tripartit per tornar amb allò de PSOE=ERC=ETA=àcid bòric=11-M i seguir amb la repugnant campanya que han anat practicant en els darrers temps. (Us enrecordeu quan la Julia García-Valdecasas va demanar al PSOE per què es presentava al Senat amb els assassins, en referència a ERC? Sense paraules.

Permeteu-me que faci un incís sobre dues coses que han passat avui.
La primera: Montilla recorda Mas que va ser conseller gràcies a Vidal-Quadras
http://actualidad.terra.es/nacional/articulo/montilla_mas_vidal-quadras_1128912.htm
Montilla, definitivament has de repassar una mica la història, que veig que la tens rovellada. L'any 1995, en Pujol va ser investit amb els vots a favor de CiU (60), l'abstenció de PSC i ERC i el vot en contra del PP i IC. De res, Monti!

I la segona, que m'ha amoïnat una mica: CiU recorre la decisió de la CCRTV d'ordenar les entrevistes als líders segons els vots

http://actualidad.terra.es/nacional/articulo/ciu_ccrtv_recurre_decision_ordenar_1128795.htm

Una altra vegada, es planteja la dèria maragalliana dels vots i els escons. Les eleccions al Parlament de Catalunya les guanya aquella força que aconsegueix més parlamentaris. Sembla lògic i no cal dir-ho, oi? El més sorprenent és que PSC, ERC i ICV, que hi han votat a favor, després, quan l'Artur Mas els demana si respectaran aquell que quedi primer, al·leguen que en Mas no sap que aquest és un sistema parlamentari, no presidencialista, i diuen que el tripartit és plenament legítim perquè és l'opció que assoleix més diputats, i per tant, és l'opció de govern guanyadora. Precisament! Perquè té més diputats! No som a Barri Sèsam, ni al parvulari. Som a la precampanya catalana. Del PSC i ICV m'ho esperava, però i ERC? De debò els d'ERC discuteixen això dels vots i els escons? És un mal símptoma...

PD: Perdó pel canvi de tema, és que si no, rebento :)

12:14 a. m.  
Blogger Pedro said...

Saps perfectament que el Pp, Esperanza Aguirre ho ha dit, prefereix el tripartit abans que en Mas.

2:13 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home