dimarts, d’octubre 17, 2006

La premsa addicta i amiga

Ahir el Busot va fer un post titulat Els apòstols mediàtics de Mas i Madí van a cop d’argumentari per aconseguir per tots els mitjans que CiU guanyi l’1-N i pugui governar en solitari.

En aquest post es comentava un article de’n Barbeta, intel·ligent mercenari, on aquest afirmava que el tripartit és allò desitjat per Rajoy i, per derivació, pel PP, contravenint unes declaracions de Jaume Matas on deia que volia que guanyés Artur Mas. Doncs fent memòria vaig recordar que aquest article era pràcticament calcat d’un de l’inefable Jordi Cabré que també seguia la fàcil, però efectiva, estela de la campanya socialista per l’estatut: dir que el PP vol tripartit perquè ja gent voti en clau anti-PP.

Tres cosetes al respecte:

1.- Barbeta i Cabré, tant poca imaginació teniu? Tant lligats esteu? Sou prou intel·ligents per ser intel·lectuals orgànics, perquè us limiteu a fer de papagais que repeteixen els argumentaris de CiU?

2.- David Madí, amic, em podries enviar l’argumentari a mi també? A
fentlaviuviu@gmail.com.
3.- Si sabeu de més articles similars podeu comentar-ho. Serà benvingut, com sempre.


3 Comments:

Anonymous Anònim said...

L'Enric Juliana també diu que el PP creu que a Rajoy li convé el tripartit. A la pàgina 13 de La Vanguardia del dia 10 d'octubre. No et puc passar l'enllaç. Si no et fa mandra, pots burcar-la. De fet, és una conclusió lògica. En Juliana és socialista, per tant, difícilment ha rebut res d'en Madí. No sé per què tota conclusió racional ha de ser "argumentari de campanya".

11:20 a. m.  
Blogger Pedro said...

Oh sí, en Cabré i en Barbeta han coincidit. No me n'havia adonat. un articulista i un redactor a favor de ciu. on s'és vist, quina manipulació. ens volen enganyar, és la gran conxorxa.

Segurament els han obligat a punta de pistola. Com se li acut a ésser humà defensar ciu?

6:25 p. m.  
Anonymous Anònim said...

I per acabaro d'adobar l'editorial d'El Pais d'avui 30 d'octubre va en la mateixa línia.

1:55 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home