dimarts, de novembre 29, 2005

Duran es postula?


Aquests dies hem vist a Barcelona que en ZP necessitava un acord a la cimera aquesta que fa que ens tallin el metro, els carreres... i que li ha costat Déu i ajuda aconseguir aquest acord. Queda clar que en ZP necessita una política d’exteriors més seriosa i potent.

Ara que es demostra que en ZP no en té prou amb líders orientalistes com en Moratinos per conquerir Europa i ara que CiU s’hi posa bé per riure-li totes les gràcies (encara que no en facin, de gràcia) i que comença a córrer la brama que sociates i convergents podrien entendre’s a Espanya per Espanya i que podrien arribar a disposar d’algun ministeri, en Duran es dedica a demostrar que ell sí que és el líder occidental i occidentalista que necessita en ZP, que amb CiU al govern de l’estat les coses rutllarien molt millor.

Ara en pocs dies ja dutes fetes dues fotografies amb Angela Merkel (cancellera d’Alemanya) i amb Ivo Sanader, primer minstre de Croàcia.
Han quedat lluny les fotos amb en Pallerols i en Farreras... Ara en Duran ja és un polítc català amb vocació d’estat (espanyol). La pústula de’n Duran es postula.