dijous, de novembre 24, 2005

Losantos extorsiona a Freixenet

Fa dies vaig arribar a la conclusió que si els catalans morbosos deixàvem d’escoltar els insults matutins de la COPE, segurament l’audiència baixaria substancialment, a més podem escoltar-ne algunes perles a l’Alguna Pregunta Més del matí de’n Bassas.

Avui m’ha sorprès escandalosament sentir com deia en Losantos que si Freixenet no vol boicot, que faci una declaració renegant del projecte d’estatut.

Això, al marge de ser, com deia en Bassas, un atemptat al lliure mercat que el Losantos diu defensar, és una extorsió en tota regla.

Aquests dies es desganyita dient que ETA extorqueix empresaris bascos amenaçant-los de bomba si no paguen. Ell amenaça amb un boicot que pot suposar molts més diners als empresaris si aquests no es pleguen a les seves exigències polítiques.

ETA només et roba a canvi de no posar-te un artefacte que, amb un mica de sort, encara farà que l’assegurança et cobreixi els desperfectes, però no et demanen que votis EHAK, no demanen que siguis independentista, no demanen que et posis un mocador de farcell al coll i et deixis els cabells bruts.

En Losantos, en canvi, et demana que acceptis tot el què ell disposi sota amenaça de fer-te perdre vendes i provocar-te pèrdues a l’empresa que cap asseguradora et voldrà cobrir.
ETA, com a mínim, no et vol imposar una ideologia, només t’extorqueix. En Losantos no en té prou amb extorquir, ell et commina a signar adhesions impúdiques contra l’estatut perquè a ell no li agrada, ell et vol imposar la seva ideologia de manera totalitària, la COPE et vol imposar la seva ideologia de manera totalitària, la dreta espanyola et vol imposar la seva ideologia de manera totalitària.