dijous, de novembre 24, 2005

Mor Ireneu Segarra. El govern s’absté, e-noticies dispara

Dissabte va morir el pare Ireneu Segarra. Ell, a més de ser director de l’escolania de Montserrant un munt d’anys, ha estat un dels grans renovadors de la pedagogia de la música. Un català universal.

Cap membre del govern va assistir-hi. Em sembla molt greu. Em sembla una desatenció cap a un ciutadà que havia fet mèrits més que suficients per rebre la visita del govern. M’agradaria saber què va passar amb l’Oriol Martorell què passaria amb en Ros Marbà.

A l’e-noticies, seguint la seva tònica deien que no hi havia anat la secretaria d’afers religiosos (o com es diguin) i que era molt lleig. Sembla que e-noticies segueix la tònica d’anar tirant merda als homes i dones nomenats per ERC, tot i que en aquest cas, sincerament, no entenc quin motiu hi pot haver més enllà de la rancúnia i la ràbia, perquè qui hi havia d’anar no era la pobra Montserrat Coll, era la consellera de Cultura o, directament, el President de la Generalitat de Catalunya, que de ben segur que deu haver anat, en virtut del seu càrrec, a enterrament de catalans molt menys notables que ell.