divendres, de novembre 25, 2005

El temps juga a favor dels nostres

Els intrèpids repòrters de l’AVUI a Madrid ens informen avui que el PSOE ha decidit que això de l’estatut s’ha de ventilar en un parell de mesos. Era de calaix; els PSOE no pot allargar gaire temps més aquesta sagnia política, social i informativa gaire temps més, perquè sinó no li quedarà gaire legislatura per refer-se’n i podria perdre-hi bous i esquelles.

El temps, doncs, ha de jugar a favor dels qui no tenen pressa, és a dir, dels nostres. Els diputats catalans han de negociar sense pressa i sense renunciar a res; si tenen pressa els del PSOE que ho acceptin tal i com està. La llosa de l’eventual retirada de l’estatut per part d’ERC i CiU ha de planar durant tota la negociació... i després del desgast a Espanya, només els falta perdre el graner de vots de Catalunya...

No ha de fer por la retirada, ni ha de fer por posar el PSOE contra les cordes i desgastar-lo. Si ells no s’atreveixen a aprovar un estatut ni a millorar les condicions de vida de Catalunya a Espanya, tant li fa el desgast que puguin tenir, que puguin perdre la majoria parlamentària, perquè, al capdavall, resultarà que ni els uns ni els altres estan disposats a fer un esforç per Catalunya, per tant, és indiferent si manen els uns o els altres.


Perquè.... si guanya ZP, guanya Catalunya, oi?

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Where did you find it? Interesting read Akg camcorders

6:44 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home