dimarts, de novembre 29, 2005

Fernández Teixidó: Prou de fer mal a Catalunya!

En Fernández Teixidó és supervivent de la política que ha mutat més cops que no una serp canvia de pell. Ha passat de ser diputat del CDS a ser un dels principals suports de’n Mas en el seu tomb cap al liberalisme, ara que abandona el sobiranisme per abraçar una nova fe que, segons els seus assessors àulics li ha de reportar més vots.

En Fernández Teixidó, al marge de tenir l’aspecte d’un home de negocis corrupte, que es dedica a evadir impostos i a jugar a golf amb constructors del PP que rebenten el litoral català, ara resulta que es dedica a donar lliçons al Conseller Primer, en Josep Bargalló, per haver criticat Freixenet.

Freixenet, després de brindar amb Rajoy amb xampany català i netejar la seva cara davant del nacionalisme espanyol, es va dedicar a dir que això de l’estatut i del boicot li començava a passar factura.

Segons
La Vanguardia, en Bargalló va dir que “hay alguna gente que no ha jugado limpio en la película del boicot. El señor Bonet de Freixenet participó en un acto mediático-teatral con Rajoy de conversión del cava catalán en cava español”

Entre nosaltres, té més raó que un sant, en Bargalló, quan diu que certs empresaris no juguen net i es dediquen a fer política. Més encara quan el 4% de les vendes que han perdut es deu al fet que, finalment, han deixat denigrar el xampany català venent-lo a marques blanques als supermercats extrangers. Perquè de fet, a Espanya, les vendes a Espanya han crescut.

Aquestes actuacions són les que fan mal a Catalunya:

La de’n Jo se Luis Bonet donant ales al boicot i fent el joc al PP i als sectors més ultres del nacionalisme espanyola

La de’n Fernández Teixidó, que recupera les renúncies del CDS i de CiU de tota la vida, que s’arruga davant d’Espanya i del diner.

Prou de fer mal a Catalunya, Fernández Teixidó.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

El recordo a finals dels anys setanta -si la memòria no em traiciona- fent mítings revolucionaris a la facultat d'econòmiques com a líder d'algun partit troskista o maoista. No sé si la LCR...

1:07 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home