dilluns, de maig 15, 2006

Hooliganisme sociata d'El Periódico

Avui la portada d’El Periódico supera les expectatives de sectarisme i hooliganisme sociata. Un cop els sociates del partit fan cas als sociates del diari i es peten ERC i enterren viu a Maragall, el nou director, germà dels Nadal (Quim, el que hauria d’estar declarant davant d’un jutge i en Manel, que té un bigoti més petit que el de’n Carod, però que Déu n’hi do), s’ha tret del barret aquest “Tripartit potent”.

No només ha començat la campanya del referèndum. Ja ha començat també la de les eleccions de la tardor...

Salvatjades cíniques com aquesta són habituals, però, a El Periódico, el tabloide sensacionalista de les províncies catalanes. Avui mateix Busot denuncia la retirada d’una enquesta perquè el resultat d’aquesta devia molestar als germans Dalton... perdó, Nadal.

AFEGEIXO: I casualment la notícia que apareix a sota fa referència a un problema, el de l'habitatge, que per mlt que el reculli el nou estatut, amb el finançament que aquest recull, no s'hi podrà posar solució.

1 Comments:

Blogger Jaume P said...

L'habitatge te solució sense calès. El lloguer. El problema es que si es vol que hi hagi lloguer i barat hi ha d'haver actes ràpids de desnonament. Per un problema de la lentitut i costos judicials no es lloga.
Pero aixó avui no toca no? ;-)

7:59 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home