dimecres, de juliol 27, 2005

Joan Ridao, felicitats


Felicitats Joan, perquè:

1.- Tu, i només tu, has estat l’únic membre de la ponència de l’estatut que ja abans havies treballat el tema del dret polític de Catalunya, ja havies parlat de drets històrics, lingüístics, de referèndums... has estat l’únic amb la tala intel·lectual suficient per poder-te fer valdre sense l’assistència de tècnics externs. Per això ara estan tan queixosos els socialistes...

2.- Perquè tu has posat seny al sí d’aquesta comissió que, sense la teva presència hauria semblat, encara més, el camarot dels germans Marx.

3.- Perquè tu has estat l’únic a recordar que els socialistes ja ho havien demanat quan no manaven, això dels drets històrics.

4.- Perquè tu has estat l’únic capaç de demostrar que CiU, ni quan és a l’oposició té les mans lliures i segueix lligada de mans al seu sector dels negocis que els impedeix exigir l’etiquetatge en català i mencionar els Països Catalans.

5.- Perquè acabes de fer 38 anys i has demostrat, en els deu anys que portes al Parlament ser una de les persones més laborioses i rigoroses que mai han trepitjat el palau.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ten tota la raó, en Joan Ridao és un dels polítics més seriosos i intel·ligents del país. Espero que ERC sàpiga el que té (al Congrés de Lleida em sembla que li van fer una mica de lleig).

Pia Almoina

7:52 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. »

12:46 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home