dimecres, d’octubre 05, 2005

Actuació lleial al Govern de Catalunya en totes les cambres de representació.


Com a darrer epígraf del pacte del tinell, i sota la rúbrica de “Criteris sobre actuació política general”, en aquest hi figura, concretament a la fi de la pàgina 77, el següent:

Les forces polítiques representades al Govern de Catalunya s'hauran de comprometre a que els acords adoptats pel Parlament de Catalunya, o pel mateix Govern, rebran el suport explícit dels seus representants a la resta d'institucions (Congrés, Senat, Parlament Europeu) si són objecte de votació o debat.
Igualment, els acords adoptats pel Govern seran vinculants per a tots els seus membres en les negociacions amb les altres administracions.


Estan disposats el Sr. Montilla i el seu partit a rebentar-ho? Deixaran de complir allò a què s’havien compromès? Quedaran en evidència davant de l’opinió pública catalana?
CiU, ERC i ICV-EUiA hi ha posat tot el què estava a les seves mans. El PSC ha estat, també, generós; però ara encara queda per veure què faran quan hagin de triar quines pressions suportar, per quins arguments es deixen seduir, a qui traeixen...

1 Comments:

Blogger Salvador Grifell said...

A part d'exigir el compliment del Pacte del Tinell, ERC hauria d'ensenyar les dents i fer ús de la clau ja sigui trencant el govern tripartit o bé retirant el suport a en Zapatero si aquest trenquen la unitat d'acció en el nou Estatut.

10:40 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home