dijous, d’agost 04, 2005

Aquí, o follem tots, o la puta se'n va al riu.

... més de l'estatut.

Ja vaig comentar que, un cop s'aprova l'estatut en ponència, amb els vots del tripartit, els socialistes s'adonen que han pecat d'ingenus i que texte que han aprovat és massa ambiciós i el gran hermano del PSOE no els el podrà aprovar. Cal aigualir-lo amb compactacions i amb esmenes.

ERC, per responsabilitat i per tal d'aconseguir un estatut possible i assumible per a tots, va acceptar un estatut inferior a les seves expectatives, però superior a les dels socialistes. ICV... ICV encara deu esperar el dret a la felicitat i el PP a la sexuaitat plena (el sector homosexual del PP també deu desitja-la...). CiU restava alienada i autista, esmenant qualsevol cosa que no fes referència ni a etiquetatge ni a Països Catalans (sinó ja els renyarà el pare de la constitució Roca).

L'actitud dels socialistes ha demostrat que l'acord a què s'havia arribat no satisfeia a ningú, però era aprovable per tots. no obstant això, si els socialistes tenen dret a presentar esmenes, també el tenen els altres partits, i resulta que els altres partits poden resultar majoria.

Ara que els socialistes han obert el meló de les esmenes en llençar la primera pedra, si CiU i ERC aposten per un estatut més ambiciós del què pretenen els sociates, què faran aquests? ells que l'han obert...? Votar-hi en contra hauria de dur a unes eleccions en què tindrien molt difícil justificar perquè no volen més poder i més benestar per Catalunya. Votar-hi a favor podria fer que els sociates de Madrid hi votessin en contra. Que els mateixos sociates ho tombin a Madrid seria el mateix,
hauria de dur a unes eleccions en què tindrien molt difícil justificar perquè no volen més poder i més benestar per Catalunya.

Perquè han obert el meló de les esmenes els sociates, que no saben que, si aquest s'obre, tothom té el dret moral a l'esmena i poden sortir-ne malparats? Un pacte significa renúncies per totes les parts, si els sociates es posen a esmenar, aquí esmena tothom.

Com diu la cultura popular, aquí, o follem tots, o la puta se'n va al riu; o per fer-ho políticament correcte, aquí, o esmenem tots, o la persona professional del sexe se'n va a un lloc on no molesti ni contamini i sense cobrar per no haver fet cap prestació de serveis.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Sàvies paraules. Trencar un pacte és sinònim de manca de seriositat i de ser incapaç de governar. Encara es demostrarà que ERC és un partit més seriós i capacitat per al pacte i el govern que e PSC...

5:18 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Looking for information and found it at this great site... » » »

3:42 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home