dimecres, de novembre 02, 2005

CiU es dedica a col·laborar amb l’interès general espanyol

Tal i com diu la notícia de la web de CiU, el president de Convergència i Unió, Artur Mas, considera que CiU “té dret, en justa correspondència” a reclamar per part d’Espanya el suport a l’Estatut plantejat des de Catalunya. Mas creu que això és així perquè “CiU sempre que s’ha necessitat ha col·laborat pel bé de l’interès general de l’estat espanyol” i si “tant anys hem ajudat a què Espanya anés endavant” ara podem “reclamar” que Espanya doni suport al procés de l’Estatut “en un moment important per a l’autogovern de Catalunya”.

Queda clar que després d’erigir-se durant el procés estatutari com a Capità independència ara admeti que durant 25 anys han estat fent d’escolanets dels diferents governs espanyols. Però creu que només amb submissió en tindran prou a Madrit?

Sembla que en Mas no ha entès res en els 25 anys que ha estat influint que Roma no paga als traïdors? Madrit tampoc.

2 Comments:

Blogger Salvador Grifell said...

Si en Mas no ha entès res... tampoc en Carod i els seu n'han estès res, no? Sinó com s'entén la col·laboració amb els socialistes per a la governabilitat de l'Estat espanyol avui per avui?!

12:45 p. m.  
Blogger RTM said...

Doncs perquè hi ha un estatut pel mig. No vull fer sang, mai he estat un fan dels pactes per la governabilitat a l'Estat, però sense cap mena de dubte, aquest és el que pot ser més profitós de tots... si tot va bé...

Si ha valgut la pena aquest pacte ho podrem judicar quan acabi la legislatura al congrés; de moment podem judicar què ha passat a les anteriors. Això, sumat a les declaracions a què dedico el post d'avui, em duen a pensar que hi hauna certa desorientació o bé no acaben de reposicionar-se en la nova situació política de Catalunya.

Fins aviat!!

2:34 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home