dilluns, de gener 16, 2006

Àgora o mercat de Calaf

... amb perdó de tots els calafins...

Avui quan he arribat a casa encara feien el programa Àgora del 33. Fa uns anys aquest programa era una mica seriós i tenia un nivell intel·lectual digne.

Avui quan l'he encès he vist un home indigne d'aparèixer en qualsevol prgrama de la televisió que no sigui a cap programa del cor. Juan Carlos Girauta, llicenciat en dret, màster en direcció d'empreses i comentarista a la COPE i a Libertad Digital (el diari electrònic de Jiménez Losantos). No és perquè sigui de la COPE o de Libertad Digital, és perquè en aquestes cadenes tenen gent amb un perfil més adequat, per dir-ho adequadament, un currículum més completet.

D'un temps ençà, Àgora està caient en el síndrome telecinco, barrejar gent de manera que la cosa més positiva que pugui sortir-ne siguin estirabots i males paraules. Sort que encara queda la Mònica Terribas per fer un periodisme de més volada. Cada cop quedem menys espais de televisió dignes.

Com deia en Woody Allen, la televisió és una potentíssima eina d'educació. Cada cop que l'encenc, l'apago i em poso a llegir un libre. I amb gent com aquesta, cada cop més.