dimarts, de gener 10, 2006

El PSOE paga els favors deguts

Guanyar unes eleccions al congrés espanyol no és cosa senzilla. Menys ho va ser per al PSOE en les darreres, va caldre una mobilització ciutadana de darrera hora inaudita, esperonada per n’Acebes i pel propi Partit Popular a ran de l’atemptat a l’estació d’Atocha del 14 de març.

PRISA, Canal+, la Cadena SER... van jugar un paper molt actiu en aquesta mobilització... i els favors es paguen.

Un bon amic fa temps em comentava que havia comprat unes accions de Sogecable perquè pensava que quan Cuatro saltés en escena pujarien (i van pujar tot i les audiències paupèrrimes), i no només això, sinó que va trobar-se amb una OPA entre Sogecable, PRISA i d'altres empreses polanquistes que encara li van fer pujar més les accions.

Ahir em va tornar a trucar feliç i em va dir: els socialistes han fet un altre pagament aplaçat de les darreres eleccions. Aquest cop han abaixat l’IVA de les plataformes digitals (només n’hi ha una, la de PRISA i Sogecable) i que les accions li havien pujat un altre 5% (vegeu el gràfic d'ahir i les primeres hores d'avui de Sogecable).

He buscat aquesta notícia a molts llocs i al final, sent una mica malpensat he arribat a la conclusió que a la web de’n Losantos segur que se’n farien ressò i... justa la fusta. Heus
aquí la notícia.

Sobre el paper s’aguanta tot, fins i tot les lleis més absurdes, però que m’expliquin, siusplau, perquè la televisió digital no és un producte de luxe. Perquè en canvi un televisor sí que és un producte de luxe? I perquè ho és un descodificador de televisió digital terrestre? No diguem en altres objectes tant luxosos i sumptuaris com un bolígraf o la roba que aquests dies comprem de rebaixes perquè no podem pagar als preus a què cotitzen...

Vaja, que els favors i les fidelitats es paguen com sigui.

3 Comments:

Blogger RTM said...

Ei, perdoneu, la web del telenotícies també se'n fa ressò.

http://www.telenoticies.com/noticia/not198171907.htm

1:10 p. m.  
Blogger Pedro said...

Coneixes www.eldebat.com?
Està prou bé.

4:52 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Keep up the good work Car wax stripper

3:41 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home