dimecres, de gener 04, 2006

Solbes, il·legal

Solbes sempre ha tingut un prestigi considerable i no sé ben bé perquè. El van arribar a fer comissari de la Comissió Europea... ara sembla que l’hagin fet comissari de les essències...

Aquests dies hem vist, a més, com es dedica a enterbolir la negociació de l’estatut. És curiós veure com per respondre al projecte de nou estatut ell es dedica a presentar una proposta finançament que no assoleix ni els mínims actuals. Després, entre ell i el noi aquest que
no té estudis acabats i que fa de mamporrero socialista, en Montilla, es dediquen a dir que ningú no té dret a exigir una altra proposta a Solbes.

Abans de res, en Monti, que als cursos que va fer de dret no li devien ensenyar que és el govern i que són els partits (i així funcionen les coses...) hauria d’aprendre que la proposta del Parlamentés avalada pel 90% de catalans, però, sobretot, que la proposta de’n Solbes és la proposta d’un membre d’un partit política un altre partit polític. Cap d’aquests energúmens té dret a demanar cap canvi del què es va aprovar al Parlament de Catalunya sinó és en seu parlamentària. Per ara només hi ha una proposta formal, la catalana, i gent que surt al diari que, a més, té càrrec oficials.

Al marge d’això, i seguint en la línia de les
sàvies paraules de la Minstra de Cultura d’ahir, el què em sembla més bèstia és que en Solbes no compleixi allò que aprova el Congrés espanyol. Que en Solbes no hagi fet públiques les balances fiscals tal i com va ordenar el Congrés. Avui ho denuncia La Vanguardia.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Enjoyed a lot! » »

4:55 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home