divendres, de maig 26, 2006

Desesperació


Avui vaig de corcoll i no tinc temps de postejar / anotar res, però estava mirant la web del telenotícies i a la secció de política he trobat aquestes dues notícies presidint la meva pantalla. Em fa l’efecte que és el més fidel retrat de la desesperació política i del desgovern socialista.

En Maragall es juga en el referèndum la seva supervivència política (per això els sociates han posposat decidir el nom del proper candidat fins passat el referèndum, per estimular a en Maragall per buscar un resultat positiu i petar-se’l després, que sinó ja no s’hi esforçaria) i no té cap mena d’escrúpol per utilitzar els mitjans públics i el poder per forçar la màquina i utilitzar l’administració i el poder a favor del sí.

Bones expectatives pel no?

2 Comments:

Blogger Pedro said...

Bé, cal una mica d'autocrítica, Erc els va fer presidents.

10:17 p. m.  
Blogger RTM said...

Sí que van fer president a en Maragall, però la inestabilitat i la inseguretat que s'han establert al Govern es deuen a la decisió de fer fora ERC del Govern. I d'això si que no n'és corresponsable ERC...

ERC és responsable de moltes coses que han passat al govern, bones i dolentes, però no de totes, i menys de totes les dolentes.

2:35 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home