divendres, de juny 16, 2006

1979 o futur?

En Cristian Cimadevilla m’ha enviat per mail (opció que fa uns dies vaig posar al bloc i, de moment, ja han començat a ploure propostes interessants.)una valoració del projecte d’estatut en comparació a l’estatut de 1979, actualment vigent, i la proposta de modificació que demà passat votarem.

Aquests dies se’ns han intentat imposar unes falses veritats, entre les quals allò que diu que aquest estatut és millor perquè és més nou. Moltes frases fetes, aforismes, cançons (La mítica “buscando en el baúl de los recuerdos” diu que “qualquier tiempo pasado fue mejor”) ens diuen això i el contrari.

Doncs per donar resposta a aquest dubte, si 1979 o futur, si és millor allò proposat o allò existent, us enllaço amb l’article que li van publicar al Cristian a
l’observatori de l’estatut brillant iniciativa d’Òmnium Cultural de lectura imprescindible abans d’anar a votar. L’enllaç és aquest i és molt interessant i recomanable de llegir.
Podeu fer que els vostres amics i coneguts el facin servir per reflexionar demà, jornada de reflexió. Perquè sempre es reflexiona millor amb algú que t'hi ajudi i, més, si té les idees clares com en Cristian, o no?