diumenge, de novembre 05, 2006

Errare humanum est, ignoscere divinum

Comença la sociovergència: CiU pacta uns pressupostos espanyols a ZP que no compleixen l’Estatut dues setmanes abans de les eleccions (titular d'un post, entre diversos, on vaticinava la sociovergència)
Doncs això mateix, errar és humà i perdonar és diví. Hi ha moltes frases llatines que s'hi refereixen. I tal com en el seu moment vaig dir en diversos comentaris, si m'errava ho admetria. I ho admeto.

Crec, també, que va ser Ulpià qui digué que "errore veritas non amittitur", és a dir, que la veritat no ho és menys per un error.

I posats a persevarar en les llatinades, a qui pugui agradar: "errare humanum est, sed in errore perseverare dementis".


6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Viu-viu, sóc en Marc Ponts (de Terrassa).

Ja ho vam dir mil, potser un milió de vegades: si el tripartit suma, hi haurà tripartit. Esquerra no és equidistant i només tindrà en compte els interessos de partit i Montilla serà el President de la Nació.

Em sap greu que, tal com diu el diari Avui, en Mas hagi ofert la meitat de conselleries i la Conselleria en cap a ERC per, novament, rebre un mastegot com a resposta.

Que us faci molt profit el President Montilla i el nou tripartit. Demà em posaré en contacte amb un amic que treballa en software a Dublín i que m'hi va oferir un lloc de treball començant el proper febrer. Em convé fotre el camp. Per cert, els de les JERC que no trigareu a deixar missatges de l'estil "no et trobarem a faltar", només us puc dir que el sentiment és recíproc.

Em trencarà el cor sentir l'infra-llengua catalana que parlarà en Montilla com a President del nostre País i l'extensió de la xarxa de poder socialista pertot. Els qui creieu que fent Montilla ens acostem a la independència mentiu més que no pas quan defensàveu l'equidistància.

Malgrat tot, Visca Catalunya!

4:14 a. m.  
Blogger Joan Arnera said...

No ets pas l'únic que has errat les previsions. Jo també creia que la sociovergència s'imposaria. Em sorprèn molt l'actitud de laissez faire del PSOE, i menys que Esquerra hagi optat per reeditar el tripartit. Em sembla que és un error, que només un govern activíssimament catalanista podria fer perdonar. I no sé si el Montilla pot presidir un govern catalanista. Ara, que tampoc no crec que aguantin tota la legislatira...

9:20 a. m.  
Blogger Jaume P said...

Jo tambè creia que sortiria la sociovergencia encara que fos perque ZP la volia i havia promès que deixaria "llibertat" al PSC per negociar. Si es fa el tripartit serà la primera promesa vers Catalunya que compleix.
Ara, anem a pams. No estic d'acord amb aquest pacte, vagi per endevant (m'agrada més CiU+ERC). Dit aixó, no entenc que s'el critiqui desde CiU amb la següent argumentació:
No era bo, per CiU, el PSC per formar govern com a primera opció, devant d'ERC? Si ho era, tambè ho pot ser per ERC. Es la mateixa primera opció de CiU la que ha pres ERC, el PSC, de que s'extranyen?

10:38 a. m.  
Blogger bacus said...

fes les referemcies en castellà o en frances que passa que el llatí es superior... ??? avui en dia fer-les en angles o alemany es on està l'imperi capitalista clar...

5:27 p. m.  
Blogger Pedro said...

mecaxis, al final en Mas tenia raó i votar Erc ha estat votar Montilla, l'enhorabona.

2:21 p. m.  
Blogger Slartibartfast said...

Això d'encertar l'endebinalla no és cap merit. CiU ho va posar tot al foc i va encarar les eleccions com un Tripartit o jo. Així que per A o per B la consigna era que si no governava CiU (soleta) hi hauria tripartit. Tot i que Esquerra, o ICV haguessin dit que no es presentaven a les eleccions, la cantarella convergent hagues estat la mateixa

PD: Impresionant l'enrabiada convergent, trucant a madrit a veure que cony ha passat XDD Si aquest "govern dantesc" és el preu paga la pena

8:54 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home