dijous, d’octubre 06, 2005

Happening a Madrid

Ahir a Madrid devia haver-hi una espècie d’orgia catalana. Hi eren tots: en Maragall per parlar amb en Zapatero i amb la Mº Teresa Campos (renoi!!!) a Antena 3, en Mas per anar a Tele5 (fan oposició fins amb els canals de televisió), en Carod per fer un esmorzar conferència a Europa Press, en Piqué per despatxar a la seu del PP, suposem que sobre l’actualitat catalana, i en Saura, tal com diu en Ferran Casas a l’AVUI, per assumptes personals, ara que corre el risc de tornar-se a quedar fora de la foto.

És a dir, ahir fins a l’hora de dinar, tots devien anar per feina excepte en Saura, que devia estar de compres o de museus per la capital. És clar que això de les relacions institucionals i participació (R.I.P.) no dóna gaire feina i, menys encara, si la participació es fa en el bus de l'estatut (no crec que ell, tan ecològic dedebò reutilitzés el bus per anar a la capital).

En Mas, però, no devia tenir pas massa feina, ja que va anar a veure els diputats de CiU per fer com en Saura, mirar si hi havia alguna càmera benintencionada que el volgués fotografiar al costat del president del Parlament de Catalunya, president de tots els diputats, no només els de CiU.


Em sento orgullós que el president del meu parlament el tractés educadament, li va donar la mà, però es negués a fer-s’hi una foto. Li va donar la mà i se'n va anar, perquè ell sí que tenia feina a fer. L’estatut el presenta el Parlament de Catalunya, no el presenta en Mas. Per tant, en Mas, encara que en David Madí li digui que ha de sortir a tantes fotos com sigui possible, no hi ha de sortir en aquesta. Ja tindrà temps de sortir en moltes altres, que encara és molt jove...

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » »

1:04 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home