dijous, de desembre 22, 2005

L’incivisme d’IC-V-EU-i-A

IC-V-EU-i-A fa 27 que es dedica a xuclar de la mamella de la ciutat de Barcelona. Fa 27 anys que porten la cartera d’habitatge i l’habitatge és el principal problema a Barcelona. Els joves barcelonins són expulsats de la ciutat que els ha vist créixer i que han d’ajudar a fer créixer a menys que es decideixin a compartir habitatge en unes convivències de quart d’ESO que es perllonguen uns quants anys.

De la mateixa manera, IC-V-EU-i-A fa 27 anys que governa l’àrea de medi ambient. Ells, tant ecologistes i tant fil roig (no vull fer comentaris obscens i de mal gust sobre el fil roig, entre d’altres coses perquè l’Imma Mayol potser fa temps que no el troba més enllà de les metxes que es fa al cap per la campanya electoral), els de medi ambient, al marge de certes salvatjades ambientals, tenen un conflicte com un piano amb els sindicats de
Parcs i Jardins. Resulta que ara els que empren el fil roig del combat es dediquen a privatitzar empreses públiques. I tot plegat en l’àrea de medi ambient, l’àrea que fa que de manera recurrent els verds autèntics, els ecologistes que no es diuen de debò, perquè ja en són d’ecologistes i no necessiten reafirmar-se, s’estirin els cabells.

Tot plegat, ara aquesta gent tan autèntica es despenja del seu pacte de govern i diuen que no votaran l’ordenança del civisme i que les seves àrees de gestió no l’aplicaran. És a dir els problemes que a la ciutat provoca la ineficàcia en la gestió de les àrees d’IC-V-EU-i-A (Sanitat, Benestar, Habitatge, Medi ambient...) no només no els solucionaran, sinó que ni es prendran les molèsties de mitigar les externalitats negatives que aquestes generin.

Aquest gir en la política d’IC-V-EU-i-A implicarà que abandonin l’equip de govern? No, en absolut, no podrien, fa més temps que estan instal·lats a la menjadora del que CiU ha pogut estar a la Generalitat.

De fet em semblaria més creïble que si ERC apostés per un pacte amb CiU a l’Ajuntament de Barcelona IC-V-EU-i-A s’hi apuntés abans que deixar la menjadora. I aquest pacte és cada
cop més possible, només cal que ERC i CiU sumin més que PSC i IC-V-EU-i-A i ERC opti per CiU. IC-V-EU-i-A no podria estar quatre anys a l’oposició sense col·locar als amics de tota la vida diluint-se en una oposició on, al costat del PSC no existirien.

Per cert... i segons la darrera enquesta de La Vanguardia, la Mayol ja només és més ben valorada que l’Albertito. Sembla que l’estrella de la Mayol comença a apagar-se a mesura que les arrugues apareixen al seu rostre palesant la seva edat i que el temps transcorre indiscutiblement per a tots, inclús per aquelles eternes jovenetes rebels vingudes del mar a alliberar els obrers i els treballadors.

3 Comments:

Blogger Pedro said...

La Mayol té raó en què no es pot posar al mateix sac un yonqui que un guiri bavarès.
Crec en l'entesa CiU-ERC-ICV igual que el crec que el tripartit vasc és bo.

2:07 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Realment aquests d'ICV-EUiA són la coalició cartró pedra: molta estètica a la façana però res de contingut a dins.

2:12 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Looking for information and found it at this great site... http://www.cash-advance-loan-illinois.info/loans.html tolerance resistant prescription diet pills Ipass dialer for pda Extended range barcode scanners small digital cameras ebay Compare pre paid wirelss phone service plans comparison http://www.isp-7.info/buspar-ray.html Printer plotter Cellulitis of foot Relief morning stiffness pain dunham brand shoe called desert primrose slide Mercedes benzcls

9:20 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home