dijous, d’abril 27, 2006

Els amics de CiU veten el català al Parlament Europeu

Doncs sí... així és. Ras i curt. No crec que fos perquè aquest fos un acord entre ERC i PSOE, sinó perquè no deuen saber amb qui entendre’s.

Vaja, i no em refereixo als amics del Majestic (sí, l’hotel en què es va pactar el recolzament del grup parlamentari liderat per Xavier Trias al José María Aznar de la majoria absoluta), que també. Em refereixo als liberals europeus que, amb el seu vot, sumat amb el dels populars com Vidal Quadras han vetat el català com a llengua de relació escrita dels ciutadans amb el Parlament Europeu.

Dóna la casualitat, doncs, que els socis d’Unió són els del PP europeu i que els de Convergència són els liberals. Els dos que hi ha votat en contra.

... hi ha amistats que maten... que maten a Catalunya com a nació... vull dir, com a nacionalitat històrica constituïda en comunitat autònoma...

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

hi ha amistats que maten, certament :D

i partits polítics que fan que governen que també maten... de ràbia i vergonya.

Quin país! encara ens sorprèn que amb els líders pressumptament independentistes i/o sobiranistes q tenim encara somiem amb segons que?

8:05 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Extrec de l'e-noticies:

Guardans no s'afegeix a una declaració a favor del català .

Els diputats catalans del tripartit al Parlament Europeu, Maria Badia, Raimon Obiols, Bernat Joan i Raül Romeva, han lamentat profundament l'actitud del vicepresident popular, Aleix Vidal-Quadras després que a la tarda impedís la possibilitat que els catalans i catalanes es puguin adreçar al Parlament Europeu en la seva llengua. Els diputats catalans consideren que el PPE "ha comès una greu irresponsabilitat, fent entendre als nous països membres, amb arguments infundats, que la iniciativa rebutjada ahir aniria en detriment dels seus drets". A la declaració no s'hi ha afegit l'eurodiputat de CiU, Ignasi Guardans.

8:53 p. m.  
Anonymous Anònim said...

¡visca el Vidal-Quadras!

9:20 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ara salvaran el català els socialistes espanyols, pot ser.

Els que el van matant dins el seu Estat, poc a poc i sense que es noti massa, aprofitant l'herència social franquista, ens volen donar lliçons.

Aboliu el decret de nova planta i prou!

9:31 a. m.  
Blogger Pedro said...

Francament, crec que estàs una mica obsessionat amb CiU.

6:02 p. m.  
Blogger RTM said...

Eieiei, Pedro, tampoc és això... fa temps vaig dir que faria un post sobre el què penso de convergència, i espero sorprendre’t. De la mateixa manera que vaig criticar el ZP perquè no fa polítiques socials, crec que CiU no pot anar exercint de partit sobiranista perquè té plom a les ales. Aquest post només té la seva raó de ser perquè em van fer gràcia les coincidències... tot i que les coincidències no existeixen, segons diu molta gent.

No crec que els socialistes hagin de salvar Catalunya, perquè si és així, ho tenim molt cru; però tampoc hem d’esperar segons quins comportaments heroics de depèn de quins partits i de depèn de quins amics.

10:31 a. m.  
Blogger Pedro said...

Estem d'acord.

1:53 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Where did you find it? Interesting read Call centers customer relations Dodge truck tow rating

11:54 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home