dilluns, de maig 29, 2006

PSC i CiU s'alien amb la Plataforma de Catalunya de Josep Anglada a favor de les retallades a l'estatut

Quant hi ha tants primats ignorants dissenyant les campanyes publicitàries, al final hom acaba agafant el gust a la simplificació, la manipulació i la tergiversació.

Si el bon amic Zaragoza ens diu que el PP emprarà el nostre no contra Catalunya, ara li podem respondre que Josep Anglada utilitzarà el seu sí contra Catalunya i contra la democràcia.

Si l'eco dels socialistes (els ecosocialistes) i els convergents ens diuen que el vot no independentista coincidirà i serà apropiat pel Partit Popular; els podem dir que el seu sí serà capitalitzat per la Plataforma per Catalunya.
Doncs sí, resulta que a Manlleu, bonica vila osonenca, PSC, CiU i PxC s'han unit per perdre la votació d'una moció de CiU en favor de l'estatut. Possiblement els escolanets de'n Josep Anglada a Manlleu estiguin d'acord amb els socialistes, l'eco dels socialistes i els convergents en què Catalunya no pugui disposar de polítiques pròpies en matèria d'immigració.
També els deu semblar bé el finançament, la consideració de Catalunya com a nació i les infraestructures transferides a Catalunya.
Diuen que la política fa estranys als companys de llit, però sembla que també faci companys de llit als estranys.
Demagògia? Segurament sí, però tal com està el pati no crec que aquest post destaqui per damunt dels eslògans d'aquesta campanya que arribarà amb la nit de dijous a divendres.
El retall de diari és del 9 nou, i sembla que els captiva més la coincidència d'ERC amb PP que de CiU i PSC amb la PxC. Veure per creure...

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Demagògia per demagògia ja podríem començar a dir que

Els feixistes utilitzaran el SI per espanyolitzar Catalunya.

(i olé)

O és que només poden fer demagògia els sociovergents?

11:51 p. m.  
Blogger RTM said...

No, no només poden fer-la ells, per això m'ha agradat trobar aquest retall de veritat tant exemplificador i tant senzill per explicar i fer demagògia.

Els feixistes votaran sí per carregar-se Catalunya amb la complicitatd e CiU, PSC i ICV!!

12:02 a. m.  
Anonymous Anònim said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » » »

1:48 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home