dilluns, de maig 29, 2006

Que arribi la campanya electoral, per misericòrdia!!!

Aquest dissabte cívicament uns quants catalans van dir que no a aquest estatut de manera catalanista, cívica i democràtica. Alguns d’aquests catalans devien ser votants o militants d’ERC.

Aquestes catalans, votants o militants d’ERC devien quedar sorpresos el diumenge llegint el diari. La Vanguardia no es recordava d’ells i l’AVUI i El Periódico els menyspreaven dient que eren quatre gats.

Mentrestant, La Vanguardia ja ha començat una sèrie d’entrevistes de gran interès: ahir el pare carbasser de Catalunya (Jordi Pujol, qui va pactar amb el PP no fer estatuts) i avui l’assot dels xarnegos de la Moncloa (Jordi Sevilla) es dediquen a fer campanya pel sí.

AVUI, els votants i militants d’ERC deuen haver tornat a llegir el diari i deuen haver vist que cap d’aquests tres mitjans escrits es recorda d’ells. Aquest matí, però, he sentit que en Maragall havia fet declaracions a Figueres, en Mas a Castelldefels i en Puigcercós a Viladecavalls.

La campanya ha començat als mitjans de comunicació i està clar que opten obertament pel sí. Esperem que aviat comenci la campanya electoral perquè els partidaris del no podran expressar-se als espais públics de propaganda electoral...

5 Comments:

Blogger Mireia said...

Que consti que érem 6.000, que a Olot vaig aprendre a contar gent.

1:59 p. m.  
Blogger RTM said...

Caram Mireia!! quines habilitats...

La de coses que es poden arribar a fer a Olot!!

2:32 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Home, de Maçanet vam baixar una bona colla pel 18-F i no ho vam fer aquest dissabte. Això no vol dir cap tipus de desinterès o desencís, ja que treballem pel NO al nostre poble.

Per altra banda, ja fa anys que no compro CAP diari, i llegeixo tot el que puc per Internet. D'aquesta manera, almenys, no se'm regira l'estòmac pensant que a sobre de llegir les seves mentides i tergiversacions, els he donat diners.

3:15 p. m.  
Blogger Jaume P said...

Jo hi vaig arribar a les 19h i pico i no erem mes de 500. Hi habia mes gent en el tren (Castefa-Barna) que en la concentració.
Pero hi faig una lectura positiva:
Feia molt bon dia i molts dels del "no" van preferir anar a la platja abans que concentrar-se (per cert que quasi tothom estaba en la zona de "ombra" del solet que pegaba).
El dia de les votacions els del "no" hi anirem. Aleshores veurem quants som. I els del "si" aniran a la platja, que fara un soletttttt i no ve d'un vot que aquest Estatut amb lo rebó que es tothom el vol, no?.
(Per cert vaig intentar reconeixer a la Mireia i per la idea que tinc de tu no hem va semblar que hi fosis, segur que estaves als lavabos)

3:29 p. m.  
Anonymous Anònim said...

What a great site Boating education lamictal for panic attacks Clinical trials+ovarian cancer Addias rom tennis shoes Mckenna lawsuit Suzuki rv90 manual download Dr dennis lenhart cosmetic surgeon Breast augmentation enhancement Liposuction en mexico http://www.home-equity-loan-5.info http://www.sweater-puppets.info/Hand-knit-productpage-sweater.html Ultram discontinuing Search engine marketing best practice sweaters and structure Butalbital href message online nursing school degree How to unblock a mobile phone Cheap online ionamin prescription

5:11 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home