dimecres, d’octubre 19, 2005

La COPE tremola a Catalunya


El Confidencial Digital avançava ahir, no sé amb quanta seriositat, que perillen quatre freqüències FM de la COPE a Catalunya.

Es veu que van impugnar un concurs per a la concessió de llicències atorgades durant l’època de Pujol. El Tribunal pertinent ha decidit en favor de la cadena i, per tant, s’ha de tornar a fer el concurs.

Ara resulta que, un cop es torni es realitzi aquest nou concurs, pot ser la que la
Direcció General de Mitjans i Serveis de Difusió Audiovisuals no apliqui els mateixos barems per a concedir la llicència, sinó que els pot variar. Segons diu aquest diari digital, pot ser que les noves condicions poden perjudicar als interessos de la COPE, de manera que podria arribar a perdre les llicències per emetre a Barcelona (2), Manresa (1) i Tarragona(1).

Em sembla bé, sinó compleixen els requisits legals per a aconseguir una llicència, doncs que s’hi posin fulles. Les normes estan per a ésser complertes. Ni nostro senyor se les pot saltar. Que per això la
constitució espanyola diu a l’article 9.1 que els ciutadans estan sotmesos a la constitució i a la resta de l’ordenament. Que no se’n salva ni Déu!!!