dijous, de novembre 03, 2005

Génova, tenemos un problema (con la democracia)

Cada cop se’ls veu més el plomall, als amics de Génova amb poc temps s’ha trobat amb tres incidents que a qualsevol demòcrata li posarien els pèls de punta que han aparegut als mitjans de comunicació. Potser n’hi ha hagut d’altres, però en pocs dies ens hem trobat amb aquests tres:

1.- Els surt
un militant de Mollet que resulta ser un feixista detingut per la policia per apologia del genocidi que va estar a punt de ser el càrrec de confiança del grup popular a Mollet a sou de l’ajuntament.

2.- Li surten els
militants de Getafe que, amb la manta al cap i amb les pancartes que fa poc temps eren encara patrimoni de rojos i de separatistes, ni curts ni mandrosos se’n van a rebentar un ple municipal, expressió democràtica de la vila de Getafe, a crit de no al estatuto.

3.- Ara, a més, resulta que
més 50 militants de les Nuevas Generaciones del Partido Popular a Catalunya ha renunciat a la seva militància per manca de democràcia interna. Resulta que la darrera esperança demòcrata del PP, aquell que no provenia del franquisme o d’AP, sinó del PSUC i de la lluita democràtica per les llibertats, en Pepe Piqué, va nomenar una gestora a les Noves Generacions en no quedar satisfet del resultat del darrer congrés.

Provablement podríem trobar més casos, alguns no implicarien directament militants del PP, d’altres sí, però crec que és suficient per començar a pensar que realment hi ha un problema al segon partit de l’estat espanyol.

Sort que a Catalunya som diferents.

3 Comments:

Blogger JOSEP said...

I t'oblides de la implicació de dos militants en l'intent d'assassinta de l'alcalde de no recordo ara quin poble, amb la contractació de sicaris professionals pel mig.

PP IL.LEGALITZACIÓ ARA MATEIX!
PROU FEIXISME!

4:16 p. m.  
Blogger RTM said...

Josep,

tens raó, ja dic que, penant-hi una mica, segurament podríem trobar molts casos més. Aquests tres que jo citava són els que em van venir al cap el dia del post i em van fer venir esgarrifances democràtiques. Això de l'alcalde de Torrelles de Foix (crec) és encara més bèstia...

Satèl·lit,

a veure si poso algun post sobre el PP o en Piqué pq n'he trobades de francament espectaculars. Això del Google és una meravella. No se'n salva ningú.

12:02 a. m.  
Anonymous Anònim said...

..I si t'hi poses amb l'Alejo i l'Albertito Fernandez Diaz, deu-n'hi do també!!

12:07 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home