dimarts, de febrer 21, 2006

La decadència moral i política d’ICV

Cada cop em posen més nerviós aquesta gent d’ICV que es dediquen a la pràctica de la coherència política apareixent en tots els saraus i a totes les festes.

Fins ara amb la prepotència del matrimoni Saura Mayol ja en tenia prou: anar a la sanitat pública a fer-se anàlisis sense atendre a les cues dels pacients que no tenen una secretària que digui que qui ve és tinent d’alcalde de Barcelona,
registrar un partit que es diu ERC-V quan ERC va pactar amb els Verds per fer ERC-EV, comprar els petit-suís d’un en un als supermercats i dient a les caixeres que els compren d’un en un perquè els dóna la gana i que no els diguin que s'han de comprar en packs... Aquestes petites tonteries demostren un tarannà, una manera de fer pròpia d’un partit de gent sobradament preparada, autosuficient i autogestionada.

És per això que ja se’m va acabar d’inflar allò inflable quan vaig veure com en Saura i la Mayol es dedicaven a anar de compres a ca’n Gonzalo Comella mentre molts militants es deixaven la gargamella dient que Catalunya és una nació, i que té el dret de decidir.

El problema no és que
vagin a Gonzalo Comella, botiga que jo trobo, a diferència dels comentaristes de Busot, molt adient al perfil polític que representen (joves urbans, cool, moderns, dissenyats i amb prou pasta per a poder prescindir de polítiques socials d’esquerres i dedicar-se al post-materialisme pur i dur: eco-capitalisme, disseny i imatge i anar a la perruqueria un cop per setmana), perquè sincerament em sembla molt d’agrair que en Saura hagi deixat l’estil clàssic i quico del Furest del Turó Park (lloc tampoc gaire apte per a butxaques socialistes, però sí per a ecosocialistes). El problema és que, mentrestant hi havia una colla de militants d’ICV manifestant-se, entre els qualse un treballador provincial de Barcelona d’ICV i conseller comarcal i regidor a la província de Girona que exercia com a un dels portaveus de la plataforma pel dret a decidir.

Vaja, que no es pot repicar campanes i anar a la processó al mateix temps.

M’ha agradat molt llegir a
El bolc de Dani Casanovas el particular recull de titulars periodístics que ha fet i on es veu fins a quin punt l’amic Xoan hi queda retratat quan es veuen dos titulars: Abans de la manifestació, ICV no donarà suport a la manifestació de demà a Barcelona perquè "és difícil saber què es vol", després de la manifestació ICV creu que la manifestació no va ser un suport a la negativa d'ERC, sinó una crida a la "unitat" (i també a l'AVUI)

Sincerament, em molesta aquesta gent que va donant lliçons de progressisme per la vida i que a casa seva fa el contrari del què predica.

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

Sí, porto setmanes clamant contra els iniciativosaurus. Tanta dignititat, tantes lliçons de moral política, amb aquell somriure i posat (amb roba de can comella, ara ho entenc) de superioritat ètica amb la que et parlen i et miren, amb aquell to de veu que sempre et recorda que el sahara això i palestina allò, i ara, només ha calgutr una miqueta de moguda, perquè finalment se'ls vegi el llautó. Només tinc dues preguntes a fer, veja'm si cap company que passi per aquí me les pot respondre (dormiré millor):
1- L'excursió a can comella, va anr precedida d'una meca-cola, o no?
2- Ells es conformarien amb un estatutet com el que ens volen vendre a nosaltres per al Sahara, per a Palestina, etc..?

6:14 p. m.  
Anonymous Anònim said...

segurament els socialistes deuen anar a la modelo, alguns a la de les rambles i d'altres a la de la eixample.
Tb podriem afegir que els principis solid no portar corbata del conseller 1er, si va acompanyat de trajos antonio miro o similar porta una mica a la paranoia. La majoria de sindicalistes crec que tb tenen aquest problema.

11:55 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Antonio Miró sempre ha estat molt progre i molt diví. Hauria de ser el nou uniforme de l'esquerra catalana.

Què se n'ha fet d'aquells temps en que els comunistes anaven amb jerseis... com l'Evo Morales...

2:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

(anon-modelo) doncs jo dels 2 trajos que tinc que no hem foto mai, 1 es un boss blau color aznar y l'altre un antonio negre d'estiu o més fi. Crec que ambdos son de la modelo.
Pero l'ultima vegada que hem vaig fotre el miró (no te res a veure amb l'artista) la boda a durat 1 any, ja estan en tramits de divorci express.
Jo hem referia mes que res, que cadescu sigui fidel a les seves conviccions fins al final, veure el rei amb armani i corbati, es el que més s'ascau a la seva condicio de diví. Pero potser un sindicalista una granota de mecanic blava, o una bata blanca d'infermer quederia millor. Al cas del nostre estima 1er conseglieri potser la bata d'escolar, la de negre a ratlles faria mes a ell. Profe de filoxo a la uni.
Jo dels profes de filoxo que recordo la majoria anaven en pana, i miro sembla que no toca aquest tipus de genere. Massa obrer.

4:20 p. m.  
Anonymous Anònim said...

(anon-modelo) referent al article, m'agradaria saber que devien pensar la familia saura-mayol. En aquell moment culminant quant vas a una botiga d'aquest tipus.

El que et prenen la mida dels pantalons!!!!


Mr. Saura, quant te el obrer possan-li les agulles als pentalons, que ??? quina sensacio de superioritat, oi ??? els calers o poden tot.

Mrss. Mayoll, quant es tenen que reduir els 2 dits que sobren de la cintura. Sembla que deu ens hagi mal parit sempre la cintura no encaixen amb les cames...
Quina sencecio de llibertat te, al venedor de textil, un simpre ben aseleriat, dient-li, --sra. li queden exisits, --- es coketó----

el que deia el admin, post-materialisme.... XDDDDDDDDDp

4:42 p. m.  
Anonymous Anònim said...

així resumin la sensacció quan a lluis 14 li netejaven les tuberies. mmmm espero que la militancia demani el mateix tracte o es prenguin mesures. Tb podrien aprofitar per dir que la V es falsa, el partit verd de catalunya es un altre que se li ha fotut les sigles.
No se on el possen pero el simbol del sol, no nuclears, el de icv, a pasat per un flip horizontal pel ps... El gires i el copyright amb finalitats pacifiques, acaba logo de un partit. De la falç i el martell, al sol i els verds. Piratejats a un altre partit politic.... Sou encantadors, pero pel que sembla llamazares saltara d'aqui poc i a IU la corrent comunista pendra el poder en fron de la verda-capitalista... Potser fins i tot els acabi votant...

4:55 p. m.  
Blogger Daniel Mallén i Ruiz said...

És un partit de façana. Ni sòn ecologistes, ni es creuen el tema de la participació (i si no mirem el tema "Bus de l'Estatut") i són uns pijos.

5:07 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Very cool design! Useful information. Go on! phentermine diet pills Kiss golf Xxx teen bbw Vase bacarat Colleges online in louisiana

11:48 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home